Moeiteloos Me Time moment

Met een wekelijkse videomail ben ik jouw wake up call, stok achter de deur en warme inspirator. Ik kom met krachtige vragen, opdrachten of stellingen én een portie aandacht en motivatie waarmee jij geholpen wordt om jouw wekelijkse ritueel voor goede zelfzorg vorm en inhoud te geven.

Mijn videomails zijn jouw wekelijkse kleine mini coachmomentjes met mij. Je kunt namelijk iedere week reageren op de video en evt. vragen of bespiegelingen op het thema van die week met mij delen. Ik antwoord snel en persoonlijk en reik je altijd iets aan waar jij wat aan hebt.

De Moeiteloos Me Time mails komen op zondagochtend in je mailbox zodat je het kunt gebruiken om terug te blikken op je week maar nog beter….zodat je krachtig vooruit kunt kijken naar je nieuwe week en jezelf “AAN” kunt zetten vanuit de juiste intenties en energie. Is zondag nou helemaal geen handige dag…..geen punt. Jij bepaalt op welke manier en wanneer jij jouw Moeiteloos Me Time moment pakt. Het kan op ieder moment in de week en op ieder tijdstip. Als ik je alvast één advies mag geven, plan het wel wekelijks in je agenda en het liefst op een vaste dag en tijd. Dat zorgt voor structuur, helderheid en houvast.

In mijn Moeiteloos Me Time video’s werk ik met thema’s, speel ik in op de seizoenen en de actualiteit indien van nut. Alles lekker no nonsense, praktisch en doelgericht maar hier en daar hou ik ook van een vleugje realistische spiritualiteit. Je zal verrast worden en bij tijd en wijlen verbaasd zijn.

Je kunt kiezen uit dit maandabonnement of het extra voordelige jaarabonnement

Moeiteloos Me Time maand-abonnement

8,00 / maand

Wat krijg je:

 • Voor € 2,- per week gegarandeerde zinvolle eigen tijd.
 • Iedere zondag een inspirerende, prikkelende of motiverende videomail in je mailbox.
 • Vragen of opdrachten die écht ergens over gaan,  je AAN zetten en wakker schudden.
 • Persoonlijk mail-contact met de coach (indien jij dat wenst). Iedere week een minicoachmoment voor jou.
 • 4 keer per maand bewuste ME-TIME.
 • Verrassingen die je van mij krijgt én die jij jezelf geeft.
 • Meer energie, plezier en balans in je weken.
 • Nieuwe verbinding met jezelf.
 • Levenslange inspiratie omdat je altijd terug kunt naar iedere videomail en in iedere fase van het jaar of je leven de vragen en opdrachten opnieuw kunt doen.
 • Maandelijks eenvoudig opzegbaar wanneer je mijn support niet meer nodig hebt of fijn vindt. Zonder opgaaf van reden.

Moeiteloos Me Time jaar-abonnement

104,00 88,00 / jaar

Wat krijg je:

 • 2 maanden gratis Moeiteloze Me Time mails.
 • Voor € 1,70 per week gegarandeerde zinvolle eigen tijd.
 • Iedere zondag een inspirerende, prikkelende of motiverende videomail in je mailbox.
 • Vragen en opdrachten die écht ergens over gaan,  je AAN zetten en wakker schudden.
 • Persoonlijk mail-contact met de coach (indien jij dat wenst). Iedere week jou minicoachmoment per mail.
 • 1 keer per jaar een gratis online coachcall van 30 minuten op het moment dat jij dit goed kunt gebruiken (t.w.v. € 80,- incl. btw).
 • 52 weken bewuste ME-TIME.
 • Verrassingen die je van mij krijgt én die jij jezelf geeft.
 • Meer energie, plezier en balans in je dag.
 • Nieuwe verbinding met jezelf.
 • Levenslange inspiratie omdat je altijd terug kunt naar iedere mail en in iedere fase van het jaar of je leven de vragen en opdrachten opnieuw kunt doen.
 • Jaarlijks eenvoudig opzegbaar wanneer je mijn support niet meer nodig hebt of fijn vindt. Zonder opgaaf van reden.